Infino

Kinderbijslag en groeipakket

Infino helpt gezinnen en ondernemingen groeien door medewerkers te ontzorgen in verband met het Groeipakket

Infino, uitbetaler van het Groeipakket, is een dochterbedrijf van Securex en Acerta. Infino weet dus als geen ander dat ouders ook op professioneel vlak alle steun kunnen gebruiken. Deze uitbetaler wil hen bijstaan met duidelijk advies, de beste digitale tools, een gratis webshop voor grote en kleine bedrijven, heldere checklists en inspiratie. Bovenal neemt Infino al jouw zorgen en administratie over het Groeipakket, ook van medewerkers en/of collega’s, uit handen.

Voor wie?

Infino ontzorgt alle HR-departementen die aanstaande ouders willen ondersteunen. Deze uitbetaler vertelt je alles over ouderschapsverlof, welke administratie jij in orde kunt (helpen) brengen, wat te doen bij adoptie, hoe je de terugkeer naar het werk kunt verzachten en vooral hoe Infino alle vragen over het Groeipakket automatisch van jou overneemt.

Over Infino

Dankzij de moederbedrijven Securex en Acerta begrijpt Infino 100% wat er bij jou leeft en wat je noden zijn. Infino betaalt al sinds 1935 het Groeipakket (toen nog “kinderbijslag”) uit, toen als onlosmakelijk deel van Securex. In 2019 smolten de “kinderbijslagfondsen” van Securex en Acerta samen tot het onafhankelijke Infino, dat intussen – steevast stipt en correct – het Groeipakket uitbetaalt voor bijna 500.000 kinderen. Gezien de geschiedenis van Infino, hebben ze een extra boontje voor ondernemers en HR-managers.

Infino is een dochter van Securex en Acerta, die al meer dan 25 jaar zelfstandigen helpen met alle administratie. Sinds 1935 hoort daar ook de uitbetaling van de kinderbijslag (wat sinds 2019 Groeipakket heet) bij. Officieel bestaat Infino dus pas enkele jaren, maar heel wat van de Infino-medewerkers waren daarvoor al kinderbijslagexpert bij Securex en Acerta. Infino heeft dus heel wat expertise rond zelfstandigen én het Groeipakket in huis.

Infino functies

Jouw tijd is kostbaar. Daarom is alle communicatie van Infino erop gericht om jou snel correcte informatie te bezorgen. Dat doen ze op verschillende manieren:

  • Duidelijke checklists
  • Blogs vol concrete tips
  • Een makkelijk doorzoekbare website
  • Contact op de manier die jij verkiest
  • Een gratis toolkit voor jou en je medewerkers

Infino prijzen

Gratis

Infino screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons