Isypass

Flexibele payroll kalenders

About Isypass

De periodieke invoer van kalenders, als basis voor payroll, is niet altijd even makkelijk Als basistools niet de gewenste flexibiliteit hebben, of de tijdsregistratie bevat niet alle nodige payroll informatie, kan Isypass de verwachtingen inlossen. Online, gebruiksvriendelijk, efficiënt, en met duidelijke overzichten; het doel om als ideale connector te fungeren, tussen uitdagende kalenders en verwachte payroll resultaten, door Securex.

  • Meerdere databases en juridische entiteiten kunnen geïntegreerd worden.
  • Gebruiksvriendelijkheid als doel: de weergave van de kalender is volledig instelbaar naar wens, en met een herkenbare Microsoft Excel look & feel.
  • Het bepalen van de prestatie- en afwezigheidscodes gebeurt in de achtergrond door de personeelsdienst; als gebruiker zijn eenvoudige ingaven van uren en bedragen voldoende.
  • Tegemoetkoming als oplossing voor kalenderrapporten op maat, voor het importeren van diverse externe tijdsregistratie- of andere bestanden , of voor sectoren die worden onderworpen aan specifieke wettelijke vereisten.

Isypass features

  • Medewerkersgegevens: worden automatisch gevoed vanuit het gecentraliseerd HR-platform.
  • Kalendergegevens: de kalender wordt weergegeven in een duidelijk overzicht met een gebruiksvriendelijke Microsoft Excel structuur en functionaliteit. Een ruim aanbod van intelligente interpretaties kunnen op maat van uw sector en uw bedrijf voorgeprogrammeerd worden (interpretatie van flexibele arbeidsregelingen met meer- en minuren, overuren op dag- en weekgrens, kostenplaatstoewijzingen, kilometer- en mobiliteitsvergoeding-berekeningen, enzoverder).
  • Afsluiten en verzenden: bij het afsluiten maakt Isypass automatisch de arbeidsprestatie overzichten op. Die zijn dan meteen klaar voor verzending naar het gecentraliseerd HR-platform. Indien er nadien nog wijzigingen zijn, kunt u ook die automatisch doorgeven.
  • Sectorspecifieke functionaliteiten: deze beantwoorden sectorspecifieke wettelijke vereisten met betrekking tot loonadministratie in bijvoorbeeld de bouw-, retail-, transport- en ouderenzorgsector.
  • Rapporten en import: opmaak en export van pre-pay kalenderrapporten, en een vlotte integratie en pre-pay visualisatie van diverse tijdsregistraties, door de gebruiker.

Isypass screenshots