Isypass

Flexibele payroll kalenders

About Isypass

Isypass is dé tool op vlak van payroll kalenders. Het zorgt voor snelle en gemakkelijke registratie van complexe kalenders en maakt de integratie van verschillende ondernemingen mogelijk, afgestemd op jouw organisatie.

Bij Isypass gebeurt de kalenderinvoer online via timesheets. Hierbij zijn er 2 mogelijkheden:

  • Centrale invoer: de HR-verantwoordelijke vult alles in.
  • Decentrale invoer: de verschillende verantwoordelijken binnen het bedrijf vullen alles in en HR valideert dit telkens.

Bij Isypass staat gebruiksvriendelijkheid centraal. De tool is dan ook snel, makkelijk in gebruik en geeft duidelijke overzichten. Daarnaast krijg je een persoonlijke weergave, je kan de timesheets instellen zoals jij het wil.

Webinars

Op de pagina https://www.securex.be/nl/tools/isypass kan je terecht voor diverse instructievideo’s over Isypass.

Isypass features

Isypass heeft een heleboel functionaliteiten, wij sommen de belangrijkste voor jou op:

  • Werknemer- & kalendergegevens: de werknemersgegevens die nodig zijn om de kalendergegevens aan te koppelen, zijn automatisch aanwezig in Isypass (dankzij de integratie met Officient en HRAccent).
  • Sector & bedrijf op maat: functionaliteiten binnen Isypass die aansluiten bij branche- of bedrijfsspecifieke noden.
  • Intelligente interpretaties: allerlei interpretaties kunnen voorgeprogrammeerd worden (flexibele werkuren met tellers, mobiliteitsberekeningen, bouwkilometers…)
  • Upload & rapporten: makkelijk verschillende kalendergegevens in één keer (in één bestand) uploaden, vooraf gedefinieerde rapporten maken, visualiseren en exporteren, en rapporten op maat aanvragen die achteraf op Isypass beschikbaar zijn.
  • Integratie met loonverwerking: bij het afsluiten van de payroll maakt Isypass automatisch kalenderoverzichten aan voor een correcte loonverwerking bij Securex.

Isypass screenshots

Interested by one of our partner tools?

Ask our experts more information.

Contact us