Shyfter pointage

Shyfter pointage

Tijdregistratie en personeelsplanning

About Shyfter pointage

Volg de gepresteerde uren van jouw personeel in realtime!

Verspil geen tijd meer aan het handmatig invoeren van de uren van jouw personeel! Shyfter, partner van Securex, maakt je het leven gemakkelijker. Als werkgever geniet je van talrijke voordelen. Via tablet of smartphone kunnen jouw werknemers zich inchecken op hun werkplek of onderweg. Foto bij het in- en uitchecken, ondertekening van contracten, Dimona, notificaties, geolocatie, enzovoort. Shyfter regelt het allemaal.

Voor wie?

Van retail tot horeca, via kmo's, grootdistributie, diensten- en industriële sector, of zelfs evenementen, past Shyfter zich aan aan jouw behoeften en die van jouw bedrijf. Hun missie: je tijd besparen, ongeacht jouw bedrijfssector!

Over Shyfter

Shyfter, opgericht in 2019, is een HR-Tech SaaS-bedrijf gespecialiseerd in tijdsregistratie en planning via haar web- en mobiele apps. Met meer dan 1000 tevreden klanten in 2023 is de missie van Shyfter om je aanzienlijke tijd te besparen door taken met betrekking tot personeelsbeheer te optimaliseren. De meeste Shyfter-klanten besparen gemiddeld meer dan 5 uur per week, terwijl ze ook de personeelskosten onder controle houden.

Dankzij de samenwerking met Securex vereenvoudigt Shyfter de **voorbereiding en centralisatie van de prestatiefiches **voor snel en nauwkeurig beheer. Aan het einde van de maand zijn de prestaties binnen slechts 5 minuten klaar, zonder fouten of dubbele invoer.

Shyfter pointage features

Dankzij de Shyfter prikklok kan je in real-time de gewerkte uren van jouw werknemers volgen. In slechts 5 minuten geïnstalleerd, stelt de Shyfter prikklok je in staat om controle te houden over jouw activiteiten, volledig transparant naar jouw teams toe. De must is dat Shyfter automatisch zeer nauwkeurige rapporten genereert over de klokkingen van jouw teams. Ideaal voor loonberekeningen aan het einde van de maand.

Shyfter pointage pricing

Naast het aanbieden van een gratis Freemium tijdsregistratie oplossing voor maximaal 5 gebruikers (ideaal om een indruk te krijgen van de prikklok), biedt Shyfter betaalbare en flexibele tarieven op basis van jouw behoeften. Je kan Shyfter al verkrijgen vanaf €39 per maand, zonder enige verbintenis.

Shyfter pointage screenshots

Interested by one of our partner tools?

Ask our experts more information.

Contact us