Shyfter

Software voor planning

About Shyfter

Geen hoofdpijn meer door uurroosters!

Shyfter is SaaS-software voor het plannen en beheren van roosters. Met deze tool beheer je de uurroosters van jouw werknemers en registreer je hun werkuren via onze mobiele applicaties. Shyfter beheert de vakantiedagen, afwezigheden en overuren van je werknemers, Dimona-aangiftes en arbeidscontracten, en dat alles in verbinding met Securex, zodat je kostbare tijd bespaart bij het inleveren van je urenbriefjes op het einde van de maand.

Voor wie?

Van 5 tot 150 werknemers, catering, evenementen, fastfoodzaken, supermarkten, detailhandel, dienstverlenende bedrijven, enz... wat jouw sector ook is, Shyfter past zich aan jouw organisatie en jouw manier van werken aan om je kostbare tijd te besparen.

Over Shyfter

Shyfter, opgericht in 2019, is een HR-Tech SaaS-bedrijf dat zich richt op het oplossen van problemen met personeelsplanning via zijn web- en mobiele applicaties. Met meer dan 1.000 tevreden klanten in 2023, is het de missie van Shyfter om je aanzienlijke tijd te besparen door het optimaliseren van alle personeelsplanning en HR-gerelateerde taken. Met de primaire focus op tijdsbesparing besparen de meeste klanten van Shyfter gemiddeld meer dan 5 uur per week, terwijl ze beter plannen en de personeelskosten onder controle houden.

Dankzij onze samenwerking met Securex bereidt Shyfter:

  • de declaratieformulieren van jouw personeel voor
  • centraliseert ze in het juiste formaat en stuurt ze rechtstreeks naar Securex.

Op het einde van de maand zijn jouw diensten voltooid in slechts 5 minuten, zonder fouten en zonder dubbele codering!

Shyfter features

Shyfter bespaart je niet alleen een aanzienlijke hoeveelheid tijd, maar stelt je ook in staat om te werken binnen een ultra-gemakkelijke, intuïtieve en leuke interface, die 24/7 toegankelijk is en al je gegevens beschermt. Bovendien houdt onze beveiligde mobiele applicatie je team voortdurend op de hoogte van de laatste updates die op hen van toepassing zijn, zodat je personeel op elk moment hun vakantie- en overwerksaldo kan controleren. Flexibele medewerkers, zoals studenten, kunnen zelf diensten boeken op basis van hun beschikbaarheid.

Shyfter pricing

Offerte op aanvraag

Shyfter screenshots

Interested by one of our partner tools?

Ask our experts more information.

Contact us