Freelancers in Belgium

Freelancers in Belgium

Freelance community

De community Freelancers in Belgium verbindt freelancers met elkaar. De focus ligt op kennisdeling over alles wat te maken heeft met starten en werken als freelancer in België.

Freelancers in Belgium is, met meer dan 10.000 leden, één van de grootste gratis freelance communities van België.

Deze community, voor en door freelancers, legt de focus op het inhoudelijke, weg van het commerciële. Het platform wordt intensief gebruikt door freelancers en behandelt een brede waaier aan onderwerpen.

Vaak bundelt de community de krachten met andere community-partners. Zo is het elk jaar uitkijken naar de Freelancers in Belgium Day! Een groot live event in samenwerking met Securex.

Voor wie?

Voor elk freelancersprofiel bestaat er een facebookgroep: digital marketing freelancers, freelance writers, freelance trainers, HR-freelancers, IT-freelancers, creative freelancers, sales freelancers en student freelancers.

Over Freelancers in Belgium

Securex en Freelancers in Belgium organiseren regelmatig gezamenlijke events. Hiernaast beantwoordt Securex de vragen van freelancers op de Freelancers in Belgium facebookgroep.

Freelancers in Belgium functies

Als lid van deze community krijg je de kans om te netwerken, leren, kennis en ervaring te delen. Daarnaast krijg je toegang tot veel informatie en ten slotte kan je rekenen op support en mentorship.  

Freelancers in Belgium prijzen

Gratis

Freelancers in Belgium screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons