Hive5

Coworking space Brussel

Je zal graag met ons samenwerken in onze coworking space in Brussel.

Gedeelde werkruimten, privékantoren en evenementenruimten in het hart van Brussel.

Hive5, de bijenkorf voor makers, denkers en vernieuwers.

Dankzij deze samenwerking tussen Securex en Hive 5 hopen we gedeelde werkruimtes, privékantoren en evenementenruimtes te kunnen aanbieden in hartje Brussel.

Brussel is een smeltkroes waar innovatie gedijt: het brengt mensen van alle rangen en standen samen. Wij geloven dat de beste ideeën voortkomen uit diversiteit.

Je kantoor delen met een groep uitzonderlijke mensen biedt je kansen voor een zinvolle samenwerking. Of het nu informeel bij de koffie is of tijdens een georganiseerd evenement, praat over uw bedrijf en uw uitdagingen en krijg advies van andere ondernemers.

Voor wie?

Of je nu een freelancer, een start-up of een klein bedrijf bent, Hive5 verwelkomt iedereen die gemotiveerd is door hun missie en hun impact op de planeet.

Over Hiver 5

Het Hive5-avontuur begon in 2016 toen Securex besloot om een deel van zijn kantoren op een boogscheut van de Brusselse Jubelparkwijk om te vormen tot een coworking space. Al snel ontstond het idee van een bijenkorf van activiteiten voor ondernemers, en de 1.200 m2 vloeroppervlakte biedt een mix van coworkingruimtes, vergaderzalen en enkele privékantoren, allemaal in een warm, modern kader. Het principe is eenvoudig: leden moeten in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken en zich "thuis" voelen. Een plek waar ondernemers samen kunnen werken, ontmoeten, delen, lachen en groeien. Een succesvolle uitdaging!

Hive5 functies

  • Flexibele uren in open ruimtes of vaste kantoren, vind een formule die past bij jouw werkstijl.
  • Teamvergaderingen, klantenvergaderingen, seminaries... je vindt de juiste ruimte voor jouw behoeften. Doe een beroep op onze kantoordienst op aanvraag.
  • Ontmoet mensen uit de gemeenschap (en hun vaardigheden) en verbreed je horizon. Networkez was nog nooit zo eenvoudig! 86% van de collega's ziet hun zakelijk netwerk groeien (bronnen).
  • Geef jezelf en je teams een geweldige plek om te wonen om betrokkenheid en productiviteit te stimuleren. Het is een bewezen feit: 38% van de bedrijven beweert dat hun omzet is gestegen sinds ze zijn overgestapt op co-working.

Hive5 prijzen

125€/maand tot 599€/maand excl btw 21%

Hive5 screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons