GoComply Whistleblowing

GoComply Whistleblowing

Creëer jouw klokkenluiderskanaal

About GoComply Whistleblowing

GoComply helpt je op een eenvoudige en juridisch correcte manier te voldoen aan de klokkenluidersregeling.

“De Europese klokkenluidersrichtlijn verplicht bedrijven een publiek meldingskanaal op te starten om inbreuken of onethisch gedrag in hun bedrijf aan de kaak te stellen. Dit kanaal moet klokkenluiders beschermen.”

Om tegemoet te komen aan deze verplichte Europese klokkenluidersrichtlijn werkt Securex samen met GoComply. Voordeel? In een paar klikken maak je jouw klokkenluiderskanaal aan en zet je een efficiënt beheerproces op voor jouw organisatie.

Medewerkers, zowel binnen als buiten de organisatie, kunnen anoniem een klacht indienen. Je kan ze vervolgens gemakkelijk verwerken dankzij het dashboard dat een overzicht geeft van de bestanden. Zo bescherm je de reputatie van je organisatie en beperk je financiële risico's en verliezen wegens wangedrag of fraude.

Securex klanten hebben recht op een korting op de geafficheerde prijzen van GoComply. De korting wordt bij het prijsvoorstel aangegeven.

Voor wie?

Deze tool kan door iedereen in elke sector gebruikt worden.

Over GoComply Whistleblowing

GoComply centraliseert verschillende oplossingen en vereenvoudigt zo je compliance management. Deze tools helpen je te voldoen aan de regelgeving, financiële risico's te beperken en de reputatie van jouw bedrijf te beschermen.

GoComply Whistleblowing features

  • Eenvoudig: de duidelijke structuur geeft meteen een helder overzicht. Zo ben je zeker dat je geen enkele vereiste stap overslaat.
  • Juridisch sluitend: dankzij een gecentraliseerd documentatiesysteem met automatische meldingen beheer je je dossiers op een optimale en juridisch correcte manier
  • Transparant: duidelijke en gedetailleerde rapporten maak je met één klik aan: handig voor de opvolging van elke melding
  • Veilig: anonieme meldingen: alle opgeslagen gegevens zijn optimaal beveiligd met gegarandeerde anonimiteit en bescherming voor de melder

GoComply Whistleblowing pricing

Offerte op aanvraag

GoComply Whistleblowing screenshots

Interested by one of our partner tools?

Ask our experts more information.

Contact us