Odoo

Online facturatie vereenvoudigd

Online facturatie vereenvoudigd.

Odoo, partner van Securex, is een uitgebreid platform gericht op het beheer van je bedrijf als entrepreneur. Het omvat de verschillende facetten van een organisatie, zoals boekhouding, websitedesign, verkoopbeheer en supply chain. De toepassingen zijn geïntegreerd, schaalbaar en modulair, waardoor Odoo zich makkelijk aanpast aan je noden.

Door te kiezen voor een Odoo abonnement via Securex krijg je extra voordelen:

  • 2u gratis ondersteuning om jouw Odoo-systeem te configureren volgens je behoeften
  • 20% korting op het eerste consultancypakket, waarmee je geniet van gepersonaliseerde diensten tegen een voorkeurtarief

Plan een gratis online afspraak hier

Voor wie?

Odoo richt zich op een breed scala aan bedrijfssectoren, waaronder productie, distributie, detailhandel, professionele diensten, e-commerce, onderwijs en nog veel meer. Dankzij de flexibiliteit en modulariteit past de oplossing zich gemakkelijk aan de specifieke behoeften van elke sector aan. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote organisatie, Odoo kan worden gebruikt om al je financiën, verkoop en andere belangrijke activiteiten van je bedrijf effectief te beheren.

Over Odoo

Odoo, vroeger bekend als OpenERP, is een Belgisch bedrijf dat in 2002 werd opgericht door Fabien Pinckaers. Met een jaarlijkse omzet van € 275 miljoen tegen 2022 en een organische groei van 65% per jaar, hebben zij zich snel gevestigd als een van 's werelds toonaangevende business management software oplossingen. Daarnaast heeft het bedrijf meer dan 5.200 partnerschappen gesloten en meer dan 30.000 banen gecreëerd in 130 landen. De klantenportefeuille is enorm en divers, variërend van de grootste multinationals tot KMO's, van Europa en Azië tot de Verenigde Staten en Noord-Afrika. Met 18 kantoren over de hele wereld bedient Odoo een internationale gemeenschap van 10 miljoen gebruikers en onderscheidt zich door zijn open source aanpak, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Odoo functies

Door te kiezen voor een Odoo abonnement via Securex krijg je extra voordelen. Profiteer van 2 uur gratis ondersteuning om jouw Odoo-systeem te configureren volgens je behoeften. Profiteer bovendien van 20% korting op het eerste consultancypakket, waarmee je geniet van gepersonaliseerde diensten tegen een voorkeurtarief. Deze voordelen versterken de waarde van je Odoo abonnement en vereenvoudigen je overgang naar deze complete business management oplossing. Plan een gratis online afspraak hier

Odoo screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons