Pluxee

Extralegale voordelen

Open een wereld vol mogelijkheden voor je medewerkers – met Pluxee, dé innovator in werknemersvoordelen en medewerkersengagement.

Pluxee,– het voormalige Sodexo – ontwikkelt oplossingen die jou en je medewerkers helpen om te genieten van wat écht telt in het leven.

Meer koopkracht, duurzaam winkelen in de buurt of ontspannen in je vrije tijd? Met de producten van Pluxee beloon je jouw werknemers slimmer en fiscaal voordeliger. De cheques van Pluxee zijn de perfecte aanvulling op elk loonpakket:

  • Pluxee Lunch – de maaltijdcheque
  • Pluxee Consumption – de consumptiecheque
  • Pluxee Eco – de ecocheque
  • Pluxee Cadeau – de cadeaucheque
  • Pluxee Sport & Culture – de sport- en cultuurcheque

Wil je de oplossingen van Pluxee zelf beleven? Plaats je bestelling en krijg 10% korting op de dienstenprestatie voor Pluxee Lunch met de promocode SECUREX.

Surf naar https://extranet.sodexobenefits.be/, doorloop de verschillende stappen en klik bij de laatste stap ‘Offerte’ op ‘Voeg een promotiecode toe’. Vul de juiste promocode in en bekijk jouw voordeel. De korting wordt toegepast zodra je de offerte hebt geaccepteerd.

Voor wie?

Deze tool kan door iedereen in elke sector gebruikt worden.

De oplossingen van Pluxee zijn een fiscaal voordelige aanvulling op het loon van werknemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders in alle sectoren.

Over Pluxee

Pluxee is wereldwijd de toonaangevende partner voor werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid. Dit ambitieuze merk opent een wereld vol mogelijkheden met duurzame, verantwoorde én fiscaal voordelige oplossingen.
Met meer dan 250 baanbrekende producten, een netwerk van 1,7 miljoen handelaren en een aanwezigheid in 31 landen, helpt Pluxee jouw medewerkers om nog beter te genieten van wat echt telt in het leven.

Pluxee functies

De oplossingen van Pluxee maken jou het leven makkelijker:

  • Gebruik je Pluxee-producten bij meer dan 45.000 handelaren – ook online!
  • Eén handige kaart voor al je cheques
  • Gebruik de mobiele app om je saldo te checken, verrichtingen te raadplegen of pincode aan te passen.
  • Bestel online via maaltijdplatformen zoals Deliveroo, Uber Eats en Takeaway.
  • Laat jouw bestellingen plaatsen door Securex, vraag meer uitleg aan jouw Securex dossierbeheerder. Of plaats jouw bestellingen online via het klantenportaal, 24/7.

Pluxee prijzen

Offerte op aanvraag

Pluxee screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons