Start 2 Budget

Start 2 Budget

Financiële educatie

Word expert in jouw financieel welzijn

Start 2 Budget, partner van Securex, zorgt voor financiële educatie, optimalisatie en persoonlijk financieel advies voor jou en je werknemers. Webinars, Keynotes, individuele begeleiding, (audiovisuele) content, kortom alles om werknemers sterker te maken in hun persoonlijke financiële situatie. Advies op maat voor elke financiële situatie.

Voordelen van Start 2 budget

Securex klanten krijgen bij Start 2 Budget 10% korting op de eerste 3 individuele budget coaching sessies of de eerste groepsworkshop.

Voor wie?

Start 2 Budget is er voor alle bedrijven die willen bijdragen aan het welzijn van hun werknemers en die zich willen inzetten om hun werknemers financiële gemoedsrust te bezorgen.

Over Start 2 Budget

De missie van Start 2 Budget is om financiële stress in elke fase van het leven de wereld uit te helpen door mensen de vaardigheden aan te leren die ze nodig hebben om hun persoonlijke financiën te beheren. Financieel welzijn heeft een grote impact op de levenskwaliteit van een werknemer, en wanneer in onbalans, ook op de werkzaamheden van de werkgever. Start 2 Budget is al werkzaam in kleine KMO’s, familiebedrijven en grote internationale bedrijven die inzetten op financieel welzijn.

Start 2 Budget functies

Budgetcoaching in een bedrijf aanbieden is een waardevolle investering in het welzijn van werknemers. Het geeft hen de tools en kennis om hun financiën effectiever te beheren, financiële stress te verminderen en financiële doelen te bereiken. Dit draagt bij aan :

  • een positieve werkomgeving
  • verhoogt de motivatie van werknemers
  • bevordert de algehele bedrijfsproductiviteit.

Het is een teken van zorgzaamheid en betrokkenheid van het bedrijf bij het welzijn van zijn personeel, zonder de focus van de werknemer op het netto inkomen te leggen.

Start 2 Budget screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons