bizzy

B2B sales intelligence platform

Bizzy is een B2B sales intelligence platform dat salesteams helpt om kwalitatieve leads te vinden.

De combinatie van openbare handelsregisters met dynamische, intentiegerichte gegevens van websites, sociale media en nieuws, maakt Bizzy, partner van Securex, de meest complete aanbieder van lokale B2B-gegevens. Ze stroomlijnen het vinden van kwalitatieve leads met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, een uitgebreide suite van AI-gestuurde filters, specifieke targeting van activiteiten, lookalike bedrijfsidentificatie en naadloze integratie van bedrijfs-en contactgegevens.

Voor wie?

20% korting in jaar 1 als Securex partner. Plan een afspraak met Bizzy hier.

Bizzy kan ingezet worden door sales-, marketing- en investeringsteams om nieuwe leads of investeringstargets te identificeren en onderzoeken. Ze bieden een uitgebreide dataset aan van zowel officiële- en financiële bedrijfsdata, als meer dynamische bedrijfs- en contactdata uit websites en social mediakanalen, waardoor het platform voor elk van die drie branches relevant is.

Over Bizzy

Bizzy werd opgericht in Gent in de zomer van 2021 door twee oud-klasgenoten, Hendrik Keeris en Steve Declercq, in samenwerking met de ervaren ondernemers van de boutique venture builder StarApps. Ze hadden opgemerkt dat B2B data voor Europese bedrijven enorm verspreid lag over verschillende databronnen en verouderde platformen. Ze wouden dit probleem aanpakken en besloten om een all-in-one, gebruiksvriendelijk platform te bouwen dat alle bedrijfs- en contactdata op een slimme manier samenbracht om zo prospectie en research efficiënter te maken. Ze hebben vandaag ongeveer 100 klanten in België, Nederland en Frankrijk en groeien met meer dan 100% elk kwartaal.

Er wordt niet rechtstreeks geïntegreerd met Securex.

bizzy functies

De gebruiker kan via het Bizzy platform op een gemakkelijke manier leads identificeren en onderzoeken. Ze kunnen rechstreeks :

  • bedrijven opzoeken of nieuwe bedrijven ontdekken door te filteren via de Lead Generator
  • de juiste beslissingnemers en hun contactinformatie terugvinden, allemaal gesynchroniseerd met hun CRM- of marketingautomatisatiesystemen.

bizzy prijzen

BIZZY PROFESSIONAL

€5.000 per jaar (excl. btw, jaarlijks gefactureerd)

  • Tot 5 gebruikers
  • 10.000 export credits
  • Alle platformfunctionaliteiten
  • Alle beschikbare regio’s

20% korting in jaar 1 als Securex partner

bizzy screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons