BNP Paribas

BNP Paribas

Easy Starters Team

Wil je je eigen zaak starten? Reken op het Easy Starters Team van BNP, jouw business partner.

Om het leven van particulieren en ondernemers te vergemakkelijken, werken Securex en BNP Paribas Fortis actief samen: een ondernemingsrekening openen, advies en ondersteuning geven om het idee te lanceren, oplossingen voorstellen om de onderneming te ontwikkelen. Het doel is om samen met de klant en de Belgische samenleving te bouwen aan een positieve toekomst. Positive banking noemen ze dat.

Voor wie?

BNP Paribas Fortis is een generalistische bank die alle sectoren van de professionele activiteit bestrijkt. Naast haar bankoplossingen biedt ze ook verzekeringsoplossingen met haar partner AG, evenals vele andere niet-bancaire oplossingen via partnerschappen. Bespreek jouw ondernemersproject(en) met het Easy Starters Team.

Over BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis, opgericht in 1822, maakt deel uit van een internationale groep en heeft sterke lokale wortels in het hele land. Vandaag telt onze bank meer dan 10.000 medewerkers en is ze een toonaangevende Belgische bank die de lokale economie ondersteunt.

BNP Paribas functies

Dankzij BNP Paribas Fortis kunnen Securex-klanten rekenen op een echte zakenpartner die hen advies en totaaloplossingen biedt om samen met hen stap voor stap hun onderneming op te starten en uit te bouwen. Daartoe hebben we een speciaal team voor starters opgericht: het Easy Starters Team, dat gemakkelijk bereikbaar is op één enkel telefoonnummer: 02 433 42 86.

BNP Paribas screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons