ING

Het ING Starterspakket!

Neem een vliegende start met het ING Starterspakket!

Net ondernemer en financieel advies nodig bij de opstart van je zaak? Wil je je bankzaken graag snel en eenvoudig online regelen? Zoek je slimme tools om je financieel plan op te stellen of wil je eerst je bedrijfsidee uittesten? Ga voluit voor je business met een volledig pakket om jou én je bedrijf de ideale voorzet te geven.

Voor jou

ING helpt jou als starter met slimme financiële oplossingen en expertise op maat van je onderneming. Van eerste idee tot de groei van je zaak: ga vlot en voordelig van start!

  • Je gratis ING Starterspakket: een professionele zichtrekening, debetkaart, kredietkaart, mobiel bankieren, online bankieren en de Accountable-app
  • Sterk partnernetwerk: een vliegende start vraagt om een sterke ploeg. Dankzij ons gedreven partnerteam, ligt alle ervaring binnen handbereik om jou én je bedrijf de ideale voorzet te geven.
  • Voka Bryo: de partner die voor elke fase in de carrière van een starter antwoorden biedt. Bovendien organiseren Bryo en ING geregeld netwerk- en inspiratiemomenten.
  • microStart: als starter zijn je financiële middelen soms ontoereikend. microStart is dé referentie voor professioneel microkrediet voor ondernemers zonder toegang tot financiering van de traditionele banksector.

Voor wie?

Het pakket is beschikbaar voor alle zelfstandigen, vrije beroepers en vennootschappen opgericht minder dan 18 maanden geleden.

Ben jij of is je vennootschap al langer dan 18 maanden actief? Open dan een professionele zichtrekening of een Ondernemingsrekening Plus.

Over ING

ING België NV is een financiële instelling die haar kernactiviteiten toespitst op Retail & Private Banking en Wholesale Banking. De bank bedient ongeveer 3 miljoen cliënten in België met een breed gamma financiële producten via het distributiekanaal van hun keuze.

Bij de start van zijn nieuwe activiteit moet de starter een ondernemingsnummer (KBO) verkrijgen en een professionele bankrekening openen. Heel vaak gaat de starter eerst naar een ondernemingsloket zonder een bankrekening te openen. Vervolgens moet hij zich een tweede maal tot het ondernemingsloket wenden eens de bankrekening is geopend. Anderzijds wanneer de starter eerst naar de bank komt om zijn rekening te openen, zal hij vervolgens naar het ondernemingsloket moeten gaan om zijn ondernemingsnummer te verkrijgen.

ING functies

Om een optimale klantervaring te bieden via een "one-stop-shop", is samenwerking met een ondernemingsloket verstandig: de starter kan direct de creatie van zijn KBO en de opening van zijn professionele bankrekening op één locatie verkrijgen, ongeacht of hij naar zijn bankkantoor gaat, of naar zijn ondernemingsloket. Fysiek of digitaal. Een "first time right" ervaring voor een goede start, die het verschil zal maken in de relatie met onze toekomstige klant!

ING screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons