KBC

Professionele rekening KBC

Open bij KBC de ideale rekening voor ondernemers.

Als je een onderneming opstart via Securex, of al een klant bent, kan je gemakkelijk volledig digitaal een professionele KBC-rekening openen.

Voor wie?

Een professionele rekening openen is mogelijk voor startende en bestaande ondernemingen en eenmanszaken. En voor zowel bestaande als voor nieuwe KBC/ KBC Brussels en CBC Klanten.

Over KBC

KBC wil klanten een unieke bankverzekeringservaring bezorgen en de referentie zijn voor bankverzekeringen in alle kernmarkten. De klant staat centraal in alles wat we doen, KBC biedt hem altijd een kwaliteitsvolle service met bijhorende oplossingen. De ontwikkeling van de groep wordt op lange termijn bekeken om op die manier een duurzame en rendabele groei te realiseren. KBC neemt hun verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving en de lokale economieën, en dat reflecteert zich in hun dagelijkse activiteiten.

Via Securex worden, met jouw akkoord, jouw naam en e-mail adres doorgegeven aan KBC. Op basis van deze gegevens stuurt KBC een mail met link via welke volledig digitaal een professionele rekening kan worden geopend.

KBC functies

Start je een eigen zaak? Of een tweede zaak? Dan heb je een zakelijke rekening nodig.

Daarmee behoud je niet alleen het overzicht van betalingen van je klanten, je betaalt er ook heel gemakkelijk je leveranciers mee en houdt er je professioneel en persoonlijk betalingsverkeer mee gescheiden. Daarnaast krijg je toegang tot de handige onlinebankingtools waarmee je je bankzaken kunt regelen op je computer, tablet en smartphone.

KBC prijzen

Vanaf 39€/jaar.

KBC screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons