Forganiser

Forganiser

Personeel slim en efficiënt plannen -Forganiser zorgt ervoor dat plannen een plezier wordt.

Werk je in de horeca, detailhandel en andere gelijkaardige sectoren? Dan is de tool Forganiser samen met Securex jouw ideale hulpmiddel. Reken op een makkelijke personeelsplanning, automatische DIMONA-aangiften en een salarisoptimalisatie dankzij de prognosefuncties.

Hoe het werkt? Met Forganiser optimaliseer je jouw loonkosten in realtime. Forganiser is immers gekoppeld aan je kassasysteem en vergelijkt de toekomstige omzet met de geplande loonkosten. Het analyseert ook je verkoopcijfers uit het verleden en geeft zo proactief advies voor je personeelsplanning. Met geïntegreerde simulaties van je loonkosten ga je na of ze correct zijn toegerekend.

Werk optimaal en foutloos want de automatische Dimona-aangiften en -uitkeringen worden snel doorgevoerd en automatisch naar Securex gestuurd.

Dankzij de Forganiser-tool bespaar je kostbare tijd. De administratie van je bedrijf is gedigitaliseerd: van arbeidscontracten tot uitkeringen. Vaarwel manuele administratie, welkom extra tijd.

Voor wie?

Horeca, retail, logistiek, cleaning, haven, zorg.

Over Forganiser

Grootste troef van het partership tussen Securex en Forganiser? De automatische uitwisseling van je loongegevens. Resultaat: een foutloze en snelle loonverwerking.

Forganiser functies

  • Je kan je loonkosten beter inschatten
  • Je kan rekenen op een systeem voor tijdregistratie en aanwezigheid
  • De online personeelsplanning maakt plannen eenvoudig
  • Altijd en overal beschikbaar via een smartphone-app
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard
  • Eenvoudige maandelijkse verwerking
  • Automatische DIMONA's

Forganiser prijzen

Offerte op aanvraag

Forganiser screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons