GeoDynamics

GeoDynamics - Cleaning

Tijds- en aanwezigheidsregistratie

Schoonmaakpersoneel opvolgen? Vertrouw op onze oplossingen, inclusief perfecte tijds- en aanwezigheidsregistratie.

Schoonmaakpersoneel coördineren? Hoe houd je dan het overzicht? Waar zijn ze aan de slag en hoe verwerk je hun uren? Niet zo evident want vaak verplaatsen ze zich met eigen vervoer of werken ze op uren waarop je zelf niet aan de slag bent. De oplossing? GeoDynamics, partner van Securex. Met deze handige, mobiele RFID-lezer en enkele strategisch geplaatste buttons houd je de controle op elk moment in de hand.

Voor wie?

GeoDynamics richt zich tot alle bedrijven binnen de schoonmaaksector.

Over Geodynamics - Cleaning

« Meer dan 3.500 klanten doen dagelijks een beroep op mobiele tijdregistratie van GeoDynamics »

Het Belgische bedrijf GeoDynamics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van lokalisatiesoftware en -hardware. Opgericht in 2004 en op korte tijd uitgegroeid tot de marktleider in België en omstreken op het gebied van track-and-trace. Elk bedrijf, groot of klein, kan rekenen op GeoDynamics en genieten van een betrouwbare dienstverlening op basis van de nieuwste technologie en wettelijke bepalingen.

Dankzij een prikklok registreren jouw werknemers hun werkuren. Het systeem genereert een gedetailleerd digitaal rapport dat naar jouw Securex payrollplatform kan gestuurd worden. Dit bespaart je werktijd en maakt je bedrijf winstgevender.

GeoDynamics - Cleaning functies

Een ding is zeker, met onze RFID-lezer volg je je personeel efficiënter op. Ontdek ook de andere troeven:

  • Duidelijke facturatie: hoe lang hebben je medewerkers nu eigenlijk bij je klant gewerkt? Met één druk op de knop krijg je het overzicht. Zo kan je in alle openheid communiceren met je klanten.
  • Aanwezigheidsregistratie: in realtime stuurt deze applicatie alle gegevens door naar de RSZ zodat je je van niets hoeft aan te trekken.

GeoDynamics - Cleaning prijzen

Offerte op aanvraag

GeoDynamics - Cleaning screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons