Funkey

Meer dan 600 teambuildings

We unlock the fun in teambuilding. De database met teambuildings op jouw maat.

Funkey zet in op employee engagement bij bedrijven, door collega's unieke ervaringen te laten beleven. Met meer dan 600 teambuildingactiviteiten aangeboden door 220 kwalitatieve partners hebben we het grootste aanbod in België. Via onze zoekmachine op basis van 4 criteria (aantal personen, regio, budget, categorie) vind je eenvoudig de activiteit die best bij jou past. We ontzorgen je bij de volledige organisatie van het teamevent: activiteiten, locatie, catering, transport en eventuele overnachting.

Securex klanten krijgen een korting van 50 euro met de kortingscode SECUREX50 bij het bestellen van een teambuildingsactiviteit.

Voor wie?

Funkey ondersteunt bedrijven in hun zoektocht naar het ideale teamevent. Ben je als Chinese vrijwilliger (lid feestcomité, zaakvoerder, management assistant, HR verantwoordelijke of happiness manager) verantwoordelijk voor de organisatie van een teambuilding dan kan Funkey je volledig ontzorgen. Het platform biedt een handige zoekmachine en ervaren accountmanagers leveren op maat gemaakte voorstellen, met expertise en een persoonlijke aanpak.

Over Funkey

Funkey werd opgericht in 2017 en is uitgegroeid tot dé referentie voor teambuilding in België. Wat oorspronkelijk begon als een platform om eenvoudig teambuildings te vinden en te boeken, biedt nu ook totaaloplossingen voor familiedagen, op maat gemaakte evenementen, en meer. De sterke groei van Funkey wordt ondersteund door een enthousiast team van meer dan 20 medewerkers. Bovendien heeft Funkey inmiddels met succes uitgebreid naar Nederland en Luxemburg, wat het begin markeert van een veelbelovend internationalisatieverhaal.

Funkey functies

Met meer dan 600 teambuilding activiteiten heeft Funkey een uitgebreid aanbod om aan ieders wensen te voldoen. Onze accountmanagers bieden deskundig advies en maatwerkoffertes, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen taken, zonder zorgen.

Funkey prijzen

  • Prijzen afhankelijk van de activiteiten.
  • Offerte op aanvraag.
  • Securex klanten krijgen een korting van 50 euro met de kortingscode SECUREX50 bij het bestellen van een teambuildingsactiviteit.

Funkey screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons