Health2Work

Health2Work

De kennispartner op het gebied van ergonomie

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in België met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer.

Door de samenwerking tussen Securex en Health2Work word je voorzien van:

  • Ergonomisch advies, preventief en curatief: Heb je last van bepaalde klachten? Vraag bij Health2Work welk ergonomisch product het best aansluit bij jouw wensen.
  • Gratis proefplaatsing van ergonomische hulpmiddelen: Je kan de producten van Health2Work gratis uittesten gedurende 30 dagen zonder aankoopverplichting.
  • 15% korting: Door onze samenwerking met Securex geniet je van een korting van 15%.

Voor wie?

Health2Work voorziet werknemers en werkgevers van advies in de kantoor- en industriële omgeving, maar ook in de zorg en in het onderwijs. Zowel preventief als curatief zetten we hulpmiddelen in om de ergonomie op de werkplek te verbeteren en te optimaliseren.

Over Health2Work

Health2Work zet zich al meer dan 15 jaar in om duurzame inzetbaarheid te verhogen zodat mensen productiever en gelukkiger zijn tijdens de werkdag. Het thuiswerken en ook de krapte op de arbeidsmarkt zorgen voor een toenemende werkdruk. Om deze werkdruk te verlagen is een goed ingestelde werkplek en gezonde werkomgeving van belang. Door de juiste hulpmiddelen te gebruiken worden fysieke klachten voorkomen en wordt het werkplezier vergroot.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf wist zich de afgelopen jaren enorm uit te bouwen. In België en Nederland geven we ondertussen met een zestigtal medewerkers advies aan organisaties om de ergonomie te optimaliseren.

Health2Work prijzen

Offerte op aanvraag, 15% korting voor Securex klanten.

Health2Work screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons