Unigift

Incentives voor medewerkers

Incentives voor medewerkers en relaties op maat

Wil je medewerkers en relaties echt waardering tonen? Via Securex bieden we jou de kans om bedrijfsgeschenken aan te schaffen in de eigen huisstijl mét bovendien een exclusieve 5% korting. Unigift staat voor unieke geschenken waarmee je een waaier aan lokale belevingen schenkt. Met andere woorden, het ideale geschenk om jouw personeel en bedrijfsrelaties te belonen, te motiveren of te bedanken. Unigift beschikt met een partnernetwerk van 1000+ Belgische partners over een ruime keuze aan thematische cadeaukaarten, te besteden bij de beste lokale handelaars in Vlaanderen.
Zowel een populaire giftcard geldig in een specifieke stad, als (Uni)GiftCards geldig over het volledige partnernetwerk.

Voordelen van de samenwerking met Securex : 5% korting op de waarde van de aangekochte cadeaubonnen & Gratis personalisatie.

Voor wie?

Of je nu een lokaal verankerd bedrijf bent dat stadsbonnen wil schenken, of een groot bedrijf dat het perfecte geschenk voor elke medewerker zoekt, Unigift past perfect bij jouw behoeften.

Over Unigift

Sinds 2017 is Unigift dé specialist in personaliseerbare cadeaukaarten die geldig zijn bij een kwalitatief aanbod van lokale handelaars. Als 100% Belgisch bedrijf werken we nauw samen met meer dan 1000 lokale handelaars in heel Vlaanderen.

Wil je meer weten, een offerte ontvangen of direct aankopen doen? Bezoek unigiftcard.be voor alle informatie die je nodig hebt.

Unigift functies

  • Van personalisatie met logo en boodschap tot volledig maatwerk met een volledig eigen bedrijfsgeschenkkaart
  • Handig bedrijfsportaal met een overzicht van alle orders en facturen
  • Tevreden medewerkers en relaties met een partnernetwerk van meer dan 1000 Belgische handelaars
  • Met de Unigift cadeaubox heb je altijd het perfecte zakelijke cadeau bij de hand. Activeer zelf jouw cadeaukaart wanneer nodig voor een bedrag naar keuze
  • Ontdek de online cadeaukaart - onmiddellijk beschikbaar

Samen met Unigift, creëer je niet alleen geschenken, je creëert waardevolle momenten en blijvende indrukken. Ontdek vandaag nog de kracht van Unigift.

Unigift screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons