Outkept

Voorkom phishing

OutKept helpt phishing voorkomen met geloofwaardige simulaties, gemaakt door onze community van ethische phishers.

Verhoog phishing bewustzijn met onze phishingsimulaties. Met dit online platform start je zo campagnes, krijg je zicht op de kwetsbaarheid van je organisatie en werk je er aan met onze micro learnings. De vooruitgang volg je op je dashboard. Geen tijd om zelf mails te maken of voor campagnemanagement? OutKept stuurt automatisch simulaties gemaakt door een community van ethische phishers. Resultaat? Typisch 50% minder interacties met phishingemails na 3-6 maanden!

3 maand gratis gebruik voor Securex klanten!

Voor wie?

Phishing komt voor in elke sector, op elk niveau van organisaties, en zowel in kleinere als in grotere bedrijven. Iedereen kan slachtoffer worden, en ook buiten de bedrijfsomgeving kunnen mensen gegevens onbewust delen. Daarom is het belangrijk dat het phishing bewustzijn verhoogd wordt zonder uitzondering. OutKept is eenvoudig in gebruik en dus zowel geschikt voor geschikt voor grotere bedrijven als KMOs.

Over Outkept

OutKept werd aan het begin van de coronapandemie opgericht, om de enorme groei aan phishing aanvallen tegen te gaan op een nieuwe manier: met behulp van een community van ethische phishers. OutKept heeft haar roots in Vlaanderen, maar phisht ondertussen al wereldwijd, tot in India en China. Ook in kleinere landen zoals Latvia of Slovakije worden onze klanten bediend met lokale (ethische) phishing simulaties en leermateriaal.

OutKept beheert de data van bedrijven die intekenen in lijn met GDPR voorschriften. Er is geen rechtstreekse koppeling met Securex.

Outkept functies

Met OutKept verlaag je de kans op een succesvolle phishing aanval effectief en doorlopend. In de gemiddelde organisatie klikt een op vier medewerkers bij aanvang van campagnes op een phishing mail. Dankzij de phishing simulaties en leermateriaal mag je na 3-6 maand tot de helft minder interacties met phishing (simulatie)mails verwachten en onderhoud je de alertheid van medewerkers! Krijg zicht op de kwetsbaarheid van je organisatie en pak ze aan zonder grote tijdsinvestering.

Outkept prijzen

3 maand gratis gebruik voor Securex klanten! Prijzen op basis van gebruiker per maand. Vraag uw prijs op maat van uw organisatie aan.

Outkept screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons