Shyfter Planning

Software voor planning

Geen hoofdpijn meer door uurroosters!

Shyfter, partner van Securex, is een SaaS-software voor planning en roosterbeheer. Met deze tool kan je het rooster van jouw werknemers beheren en hun werktijd registreren. Bovendien zorgt Shyfter voor het beheer van verlof, afwezigheden, overuren en Dimona-aangiften. Alsook de arbeidscontracten van jouw werknemers, terwijl het is verbonden met Securex om je waardevolle tijd te besparen bij het verzenden van jouw prestatiefiches.

Voor wie?

Van de retail tot de horeca, kmo's, grootdistributie, diensten- en industriële bedrijven, tot evenementen en veel meer, past Shyfter zich aan aan jouw behoeften en die van jouw bedrijf. Hun missie: je tijd besparen, ongeacht jouw bedrijfssector!

Over Shyfter

Shyfter, opgericht in 2019, is een HR-Tech SaaS-bedrijf gespecialiseerd in tijdsregistratie en planning via haar web- en mobiele apps. Met meer dan 1000 tevreden klanten in 2023 is de missie van Shyfter om je aanzienlijke tijd te besparen door taken met betrekking tot personeelsbeheer te optimaliseren. De meeste Shyfter-klanten besparen gemiddeld meer dan 5 uur per week, terwijl ze ook de personeelskosten onder controle houden.

Dankzij de samenwerking met Securex vereenvoudigt Shyfter de voorbereiding en centralisatie van de prestatiefiches voor snel en nauwkeurig beheer. Aan het einde van de maand zijn de prestaties binnen slechts 5 minuten klaar, zonder fouten of dubbele invoer.

Shyfter Planning functies

Naast dat het je aanzienlijk tijd bespaart, biedt Shyfter je een ultraintuïtieve en speelse interface, toegankelijk 24/7 en 100% veilig. De mobiele Shyfter-app houdt je team voortdurend op de hoogte van de laatste updates met betrekking tot hun rooster en personeelsinfo. Je personeel kan zo eenvoudig hun saldo aan vakantiedagen en overuren controleren. Voor je flexibele werknemer bestaat de mogelijkheid om zelf tijdslots te reserveren op basis van hun beschikbaarheid.

Shyfter Planning prijzen

Shyfter biedt betaalbare en flexibele tarieven op basis van jouw behoeften. Je kan Shyfter al verkrijgen vanaf €39 per maand, zonder verplichtingen.

Shyfter Planning screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons