Syntegro

Management tool

Dé flexibele oplossing voor workforce management

Syntegro, partner van Securex, vertrekt vanuit een standaard en flexibel softwarepakket. Dat wordt volledig op maat geconfigureerd zonder te programmeren. Zo garandeert Syntegro een veelzijdige en betaalbare workforce management tool. Die evolueert snel en eenvoudig mee met jou en de wetgeving. Bij Syntegro zit je dus vele jaren gebeiteld, zonder zorgen.

Voor wie?

Deze tool kan door iedereen in elke sector gebruikt worden.

Over Syntegro

Dankzij de verregaande koppeling met het sociaal secretariaat Securex zorgen wij samen voor een vlotte loonadministratie

Syntegro functies

  • Tijdregistratie: automatisch, eenvoudig en veilig. Met deze software heb jij alles voor tijdregistratie en loonberekening binnen handbereik. Altijd flexibel en aangepast aan jouw organisatie. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Veilig en compliant. Vandaag én morgen!

  • Personeelsplanning: efficiënt, flexibel en besparend. Planningssoftware en tijdregistratie in één. Altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Voor een makkelijke en efficiënte planning, tevreden medewerkers en lagere personeelskosten.

  • Jobregistratie: realtime registratie van tijdbesteding en inzichten in interne kosten Realtime registratie van de tijd die jouw medewerkers spenderen aan een klant, project of een combinatie ervan. In een duidelijk overzicht. Gebruiksvriendelijk, automatisch en met gedetailleerde inzichten in je interne kosten.

  • Self Service: want personeelsadministratie is van iedereen. Verlofaanvragen, fietsvergoedingen, wissels van werkrooster, recuperatie of autorisatie van overuren, reisvergoedingen, indienen van ziekte-attesten, … je werknemers doen het eenvoudigweg zelf in het systeem van Syntegro.

  • Toegangsmanagement van Synguard: dé geïntegreerde oplossing voor toegangscontrole Regel wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw. Benut je parkeerruimte optimaal met een realtime overzicht van het gebruik en de bezettingsgraad. Ontvang je bezoekers hartelijk en geautomatiseerd, vanaf de eerste uitnodiging tot bij het vertrek, bij een receptionist of een selfservicekiosk.

Syntegro prijzen

Offerte op aanvraag

Syntegro screenshots

Geïnteresseerd in één van de partners van Securex?

Vraag onze experten voor meer informatie.

Contacteer ons